tiistai 10. syyskuuta 2013

Pinaattiletut ja pestojugurttikastike



Satokausi. Äiti lähettää puolet kasvimaata siskon mukana Joensuuhun. Pinaateista paistetaan maailman parhaita pinaattilettuja. Päälle tehdään kastike jugurtista ja pestokastikkeesta. Tomaatista, kurkusta ja salaatista loihditaan sopiva lisukesalaatti, joka koristellaan raejuustolla ja fetalla.

Tätä tulee ikävä.




ps. Terve taas kaikille. Kuvatiedostot pursuilee kuvia ja kirjoitusintokin on alkanut palautua. Hyvät reseptit ja ateriaideat pitää saada talteen tämän virtuaalisen keittokirjan sivuille.

3 kommenttia:

  1. Hyvä hyvä, että olet taas palannut :) Miä innolla odottelen uusia ohjeita, varsinkin vinkkejä mihin kaikkeen käytät yleiskonetta!

    Terv. Onnellinen uuden KitchenAidin omistaja (Heini)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee onnea Heini! KirchenAid-aloittelija olen vielä minäkin, mutta pistetään korvan taaske :D

      Poista
  2. Jee myös täältä. Paluutasi on odoteltu :)
    -saija-

    VastaaPoista