lauantai 2. helmikuuta 2013

Nurkassa


Keittiön nurkassa nököttää rivi joululahjoja, jotka odottavat vielä korkkaamista. Niin nuo punkkupullot, mutta ennen kaikkea tuo KichenAid-yleiskone! Sillä on jo kerran pyöritetty joulutorttujen taikina äidin toimesta, mutta itse en ole saanut aikaiseksi tehdä sillä vielä mitään.

Olen tehnyt lupauksen korkata sen pullataikinalla. Mutta meillä ollaan nyt pullalakossa, joten ei niitä kiusaksi viitsi leipoa. Muutenkin ruokavalio on tällä hetkellä vähän "karsittua", joten kauan kaipaamani kotitekoiset leivätkään eivät taida siihen vielä mahtua. Tästä syystä en ole esitellyt kokkailujani vähään aikaan. Muuten kuvia olisi tähdittämässä pääsääntöisesti maitorahkapurkki.

Mutta jospa sitä laskiaisena muutaman pullan pyöräyttäisi. Tai sen leivän. Raportoin kyllä heti, kun kone tuosta nurkasta liikahtaa.

2 kommenttia:

  1. Nyt oon kade.. Just tänään leivoin täytekakkua ja leipää ja vatkasin taikinoita ja täytteitä käsikipeänä mun vanhalla sähkövatkaimella, joka meinas aina välillä hyytyä..

    Katselin jo netistä uusia vatkaimia ja yleiskoneita, mutta koska myös haluaisin KitchenAidin eikä mulla ole siihen nyt varaa, päätin jatkaa vanhalla vatkaimella kituuttamista :) On se kyllä hieno!

    T. Heini

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Minäkin oon monesti vaivannu leipätaikinat käsin, joten tiedän tunteen!

    VastaaPoista