lauantai 14. joulukuuta 2013

Hunajata hunajata


Vai että omenapaistosta. Jospa päivitettäisiin tämäkin blogi tähän päivään. Toisaalta ei kai se haittaa, jos ei ole koko ajan leipomassa ja kokkaamassa. Ja kaikista tekeleistä ei aina jaksa tai ehdi ottaa kuvia. Välillä pitää vaan nauttia olennaisesta ja unohtaa blogipäivitykset. Blogi on kuitenkin ollut mielessä ja viime aikoina kamerakin on käynyt ruokapöydässä. Joten uusia postauksia luvassa! Joululeivonnaisia tuskin on odotettavissa, mutta katsotaan mitä muuta löytyy reseptivarastosta. Tai mitä keksin (jo) perinteisten dominopalleroiden seuraksi.

Kuvassa on muuten Joensuun Taitokorttelin syysmarkkinoilta ostettua hunajakennoa. Olen kuluttanut sitä säästeliäästi, koska se on niiiin hyvää. Ensimmäisiä kertoja olen hunajakennoa maistanut Turkissa, jossa sitä sai leikata suoraan aamupalajugurttiin. Aika ylellistä! Saisipa tätä yhtä helposti meiltä. Ei tarvitsisi säästellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti